Het lijkt me wel leuk om jullie eens een kijkje te laten nemen in mijn studio!

De studio was eigenlijk de kinderkamer die nog nooit echt die functie gehad heeft. Ja, je leest het goed. Onze kinderen slapen liefst zo dicht mogelijk bij ons (en ja hoor, we hebben pogingen gedaan om ze in de kamer vlak naast ons te krijgen – hallo slapeloze nachten) en we hebben ons daar letterlijk bij neergelegd – familiekamer it is. We plaatsten een oude bureau in de kamer en voilà, ik kon daar werken. Toch bleef het voor mij echt een kinderkamer. De commode, kindertapijt, decoratieve vogelhuisjes. Twee muren waren turquoise geschilderd. Een heel mooie kleur, met heel veel liefde uitgekozen voor ons eerste zoontje Vince*. Ook heel moeilijk en emotioneel om er afscheid van te nemen. Toch voelde ik dat dat een must was als ik hier écht een fijne lichte werkplek van wilde maken.

Ik wist heel goed hoe mijn ideale werkplek er uit moest zien. Voldoende bureauruimte was een prioriteit, ik wou 2 plaatsen: eentje om mijn digitale werk op de computer te doen en eentje waar ik me kon uitleven met potloden, verf en stiften. Zo moest niet telkens de computer aan de kant geschoven worden voor mijn creatieve uitspattingen. Verder wou ik helderwitte muren, licht hout, een groot licht tapijt en details in het groen en roze van mijn nieuwe branding. Zo zou het plaatje helemaal kloppen!

Deze zomer hebben we er werk van gemaakt en de kinderkamer getransformeerd naar mijn droom werkkamer. De muren werden wit geschilderd maar er werd toch subtiel een stukje Vince* kleur bewaard: een hartje net onder mijn creatieve plekje. Zo voelde het helemaal oké. De ladeblokjes komen van Ikea. Met een rubberwood blad van de houthandel er bovenop werd het een bureau op maat van maar liefst 3 meter. Het mooie vloerkleed is van Lorena Canals. De poster I’m not messy I’m creatively organized mocht blijven wegens gewoon zeer toepasselijk 😉 De inhoud van de andere kaders komt van Jo & Judy – zij hebben zo’n prachtige stationery! Aanvankelijk was het niet de bedoeling hier ook klanten te ontvangen, tot ik op een zaterdag ochtend mijn verzuchting deelde met een vriendin omdat ik weer snel op een uurtje de woonkamer moest opruimen omdat er klanten kwamen. Waarom ontvang je je klanten niet gewoon in je studio? Wat een goed idee! Als je nu een afspraak maakt voor je ontwerp op maat mag je dus in deze fijne zeteltjes plaats nemen, met een drankje en koekje er bij bespreken we jullie wensen.

Ik mis nog wat planten hier en daar maar wat vind ik het heerlijk om hier ‘s morgens binnen te stappen en te mogen werken! Het is echt mijn droom werkplek geworden. Nu maar hopen dat die kinderen toch nog een tijdje bij ons willen blijven slapen 😉

Pin It on Pinterest

Share This