Studio Droom gaat verder als …
Tot de maan en terug!⁠

Jarenlang had ik het gevoel dat ik iets wou doen rond het verlies van mijn eerste zoontje. Iets betekenisvol. Ik had wel wat ideeën maar erg duidelijk was het nog niet. In januari begon ik een traject voor ondernemers bij Touch of Gold en tijdens een Skype gesprek met deze lieve dames ging er plots een lichtje branden. Ik deed nog niet helemaal wat ik écht graag wilde doen. Tekenen en schilderen. Creëren. Illustreren. Iets dat ik vroeger zo vaak deed en waar ik echt van kon genieten!⁠⠀

Dankzij de inzichten die ik kreeg ging ik stappen zetten in de juiste richting en keuzes maken: ik startte een illustratie expeditie en volgde heel wat Skillshare lessen over aquarel technieken, digitaal illustreren, gouache, … Leren. Reflecteren. Groeien. Het is nog steeds een spannende ontdekkingstocht maar hé, ik neem je graag mee op pad! 😉

Puzzelstukjes vielen in elkaar. Waarom ook niet mijn eigen verhaal vertellen? Ik weet als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om met een mooi kaartje de geboorte en het verlies van je kindje aan iedereen te vertellen. Of een mooie verwijzing naar je sterretje te verwerken in het geboortekaartje van een broer of zus.⁠

Bij die nieuwe plannen hoort ook een nieuwe naam. Tot de maan en terug is een zinnetje met heel veel betekenis voor mij, maar het past ook helemaal bij mijn missie: moois in de wereld zetten voor de mensen om jou heen, mensen die je graag ziet tot de maan en terug. Geen nood, ik blijf dus ook nog steeds met veel liefde geboortekaartjes en trouwkaarten maken 😉

Het is geen toeval dat ik net vandaag mijn nieuwe naam en logo bekend maak.
Lieve Vince*, een warme knuffel en dikke kus voor je 7e verjaardag!
Straks vieren we feest voor jou, want jij hoort er voor altijd bij.

Pin It on Pinterest

Share This