Wat gebeurt er toch veel in de wereld. Je maakt je misschien wat zorgen maar van één ding hoef je niet wakker te liggen: ik maak ook nu met veel liefde een origineel geboortekaartje om jouw kleine wonder voor te stellen aan familie en vrienden!

Afspraak via Zoom of FaceTime

Eigenlijk werk ik al grotendeels via mail maar ik merk dat ouders voor een eerste vrijblijvende kennismaking toch graag eens langskomen in mijn studio. In deze tijden van handgel-overdosis en quarantaine kan dat natuurlijk niet, maar goed nieuws: die besprekingen kunnen ook gewoon digitaal via Zoom of FaceTime. Het is misschien wat nieuw en onwennig maar ik kan je geruststellen: eigenlijk werkt het gewoon net hetzelfde. We kunnen elkaar horen en zien en bespreken samen je dromen. Ik kan je voorbeelden en kleurstalen tonen, uitleg geven over de verschillende papiersoorten en je kan al je vragen stellen. Alleen voor het lekkere drankje (en koekje) moet je zelf zorgen 🙂

In mijn online agenda kan je kijken wat de vrije momenten zijn en meteen een afspraak maken.
Ik voorzie tijdstippen op de middag – in de namiddag en ‘s avonds, zowel in de week als in het weekend.

Digitale proef & drukwerk

Door de maatregelen zijn mijn kinderloze werkuren beperkt, het kan dus iets langer duren voor je eerste schetsen of een digitale proef krijgt. Maar hé, dit is ineens ook een tip: begin gewoon op tijd. Misschien heb je nu net wat meer tijd om ideetjes op te doen, deel ze met me en ik maak er iets bijzonders van. Een heel persoonlijk ontwerp van dat perfect bij je past en waar je – ook jaren later nog – met veel plezier en een tikje nostalgisch op terugkijkt.

Drukwerk wordt nog steeds gedrukt. Afhalen is momenteel niet mogelijk maar het drukwerk wordt met veel liefde en zorg verstuurd naar je eigen adres, naar een Bpost postpunt of een Bpack automaat.

Bekijk de volledige ‘Blijf in uw kot’ werkwijze!

Zorg goed voor jezelf en elkaar!
Liefs, Kim

P.S: Verwacht je een meisje en wil je graag een kant-en-klaar fleurig ontwerp? Het populaire geboortekaartje Marie ging eigenlijk uit de collectie verdwijnen maar blijft toch nog even. Graag gedaan!

Pin It on Pinterest

Share This