Over mij

Ik ben Kim, getrouwd met Wim en mama van 3 prachtige kinderen. Ik heb een grote liefde voor kleur, bloemen, patronen. Oh, en ik kan geen winkel met stationary voorbij lopen of ik moet er binnen, dus ja, ik heb hier thuis al meer schriftjes liggen dan ik ooit vol zal kunnen schrijven. In de lente en zomer maak ik graag uitstapjes met de kindjes in de bakfiets, in de winter blijf ik liever gezellig binnen onder een dekentje en kan je me een plezier doen met een heerlijke kop thee met een koekje of stukje chocolade.

Ik droom van een wereld waar meer plek is voor mooie dingen en voor het vieren van de mensen om je heen. Mensen die je graag ziet ​tot de maan en terug​. Het verlies van mijn eerste zoontje Vince* heeft mijn leven veranderd. Hij leerde me de meest waardevolle levensles: elke dag je hart volgen, het mooie koesteren en genieten van de kleine dingen. Dus ik doe niets liever dan illustreren, ontwerpen en creëren. Dat is wat mij gelukkig maakt.
En hopelijk jou ook.

Inspiratie vind ik in mijn directe omgeving – in de dingen die zo normaal zijn geworden dat je ze amper nog ziet, dingen waar ik blij van word of die me raken. En aangezien ik graag experimenteer met verschillende technieken en materialen – gouache! waterverf! inkt! – heeft een tekenwinkel op mij ‘t zelfde effect als een snoepwinkel op mijn kids. Maar hé, er zijn ergere guiltypleasurestoch? 😉

Als jij op zoek bent naar een prachtig geboortekaartje of een originele illustratie voor in de kinderkamer, dan kan je stoppen met zoeken. Je hebt net het juiste adresje gevonden. Ik stelde met veel zorg een heel persoonlijke collectie samen waarvan ik hoop dat het ook voor jou moeilijk zal zijn om een favoriet te kiezen. Mijn handelsmerk zijn zachte, mooie ontwerpen met veel oog voor detail. Of ik teken in mijn eigen stijl iets helemaal op maat van jouw wensen, graag!

Tot de maan en terug’ wil ook een veilige plek zijn voor ouders van een prachtig sterretje. Want het kan zo belangrijk zijn om met een mooi kaartje de geboorte en het verlies van jullie kindje aan iedereen te vertellen. Of ben je op zoek naar de perfecte manier om een verwijzing naar jullie sterretje te verwerken in het geboortekaartje van een broer of zus? Misschien zoek je nog een passende wenskaart of een perfect koestergeschenkje voor ouders die een kindje moeten missen? Wees dan welkom op dit warme plekje op het web om een mooi, troostend cadeautje uit te kiezen.

En dan ga ik nu verder tekenen. Met een zalig muziekje of een inspirerende podcast op de achtergrond.

Zit jouw bestelling of vraag straks in m’n mailbox? Ik kijk er al naar uit!

Liefs, Kim

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een geboortekaartje op maat of een illustratie die perfect bij jouw project past? Neem dan zeker even contact met me op. 

Pin It on Pinterest

Share This