Geboortekaartjes

Als jij op zoek bent naar een prachtig geboortekaartje, dan kan je stoppen met zoeken. Je hebt net het juiste adresje gevonden. Ik stelde met veel zorg een heel persoonlijke collectie samen waarvan ik hoop dat het ook voor jou moeilijk zal zijn om een favoriet te kiezen.

Werkwijze

Kies je kaartje

Kies een kaartje uit de uitgebreide ​collectie geboortekaartjes​. De kleuren, lettertypes en schikking zijn steeds aanpasbaar naar eigen wens. Wil je liever een volledig persoonlijk geboortekaartje met een illustratie die helemaal bij jullie past? Lees dan verder over een ontwerp op maat​.

Geef je bestelling door

Bestel via de website. Bij de bestelling van je geboortekaartje betaal je enkel een voorschot van 100 euro, dit wordt in mindering gebracht op de eindafrekening. Deze ontvang je wanneer je ontwerp volledig op punt staat en je de papieren proefdruk, omslagen en eventuele extra’s zoals stickertjes of labeltjes gekregen hebt.

Digitale proef

Ik stuur je een geboorteformulier. Hierin vraag ik alles wat ik moet weten om te kunnen starten met de opmaak. Nadat ik het voorschot en ingevulde formulier ontvangen heb, ga ik aan de slag. Binnen de 5 werkdagen stuur ik een eerste digitale proef via e-mail. Een ontwerp op maat wordt ingepland. Aanpassingen kunnen steeds, deze worden binnen de 3 werkdagen uitgevoerd. Er is geen limiet in het aantal correctierondes, ik wil dat je helemaal tevreden bent! Als de kaart goed is, ga ik verder met het ontwerp van extra’s zoals babyborrel kaartjes en doopsuiker drukwerk.

Papieren proefdruk

Na de goedkeuring van de digitale proef krijg je ook een papieren proefdruk via de post. Hierdoor weet je exact hoe je kaartje er uit gaat zien en vermijden we vervelende misverstanden. Omslagen en eventuele extra’s zoals babyborrelkaartjes en stickertjes, labeltjes kunnen mee verstuurd worden zodat je hiermee alvast aan de slag kan.

D-Day

Kindje geboren? Hoera! Je mag rechtstreeks naar de drukker bellen op het nummer ​+32 (0)3 605 96 17​ met vermelding van het ordernummer dat ik je bezorgd heb. Zij zijn telefonisch bereikbaar ma-vr van 9u tot 17u. Kaartjes afhalen kan tot 18u. Ik hoor het natuurlijk ook graag wanneer jullie wondertje geboren is!

Kaartjes ontvangen

De kaartjes worden dan zo snel mogelijk gedrukt en verstuurd, of kunnen worden afgehaald in Brasschaat (volgens afspraak). De levertermijn bij standaard digitaal drukwerk:

Geboorte melden voor 13u: ​de kaartjes worden dezelfde werkdag gedrukt (en verstuurd). Je mag ze de volgende werkdag al verwachten of kan ze afhalen tot 18u.

Geboorte melden na 13u: ​de kaartjes worden de volgende werkdag gedrukt (en verstuurd).

Feedback

Wat vond je van de service voor de geboorte? De kwaliteit van het drukwerk? De snelheid waarmee alles gebeurde? Een recensie op mijn​ ​Facebookpagina​ vind ik altijd fijn!

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk de tarieven voor ontwerp, drukwerk en extra’s.

Een kaartje op maat?

Heb je toch liever een ontwerp op maat?
Neem dan zeker even contact met me op.

Pin It on Pinterest

Share This