Sterrenouders

‘​Tot de maan en terug​’ wil ook een veilige plek zijn voor ouders van een prachtig sterretje. Want het kan zo belangrijk zijn om met een mooi kaartje de geboorte en het verlies van jullie kindje aan iedereen te vertellen.

Regenboogkindjes

Ook een regenboogkindje is extra bijzonder, net omdat het een sterretje heeft als broer of zus. En als mama wil je toch graag dat sterretje meenemen in je geluk. Je wil helemaal op jouw manier duidelijk maken dat je sterrenkindje er ook nog is. In je hart, in je hoofd. Dus wil je een geboortekaartje voor je nieuwe wondertje waar op een mooie, speelse manier verwezen wordt naar broer of zus die er niet meer is.

Daarom maakte ik speciaal voor regenboogkindjes een collectie geboortekaartjes met net dat extraatje. Met een passend tekstje. Met een symbooltje dat heel veel kan betekenen. Een blaasbloem, een vlinder, een vlieger, een sterretje. Je kan kiezen uit een ​vaste collectie​ kaartjes die ik speciaal ontwierp voor regenboogkindjes ** binnenkort online **. Of werk je liever met een volledig persoonlijk ​kaartje op maat​? Waarbij je bijvoorbeeld vertrekt van het geboortekaartje van je sterretje? Dan kan je ook bij mij terecht. Ik zal je met veel liefde helpen om het perfecte kaartje te maken.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een geboortekaartje op maat of een illustratie die perfect bij jouw project past? Neem dan zeker even contact met me op. 

Pin It on Pinterest

Share This