Ontwerp op maat

Wil je een lief ontwerp?
Of net lekker stoer?
Hou je van handlettering, bloemen en pastel?
Of kies je net minimalistisch?
Of misschien weet je helemaal nog niet wat je wilt. Geen probleem.

Want ‘Tot de maan en terug’, dat is ook heel persoonlijk advies en de garantie op topkwaliteit. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent, dus ik ga met plezier net dat stapje verder. Het is belangrijk dat je trouwuitnodiging of je geboortekaartje helemaal klopt. Dat het vertelt wat je wil vertellen. Dat het perfect bij je past en dat je er – ook jaren later nog – met veel plezier en een tikje nostalgisch op terugkijkt.

Werkwijze

Afspraak

Ik wil graag een goed beeld van wat je in gedachten hebt. Hiervoor kan je zelf een moodboard samenstellen – Pinterest is een goudmijn! Denk hierbij aan kleuren, lettertypes, stijl. Ben je er nog niet helemaal uit of wil je je ideeën graag bespreken? Dan ben je – na afspraak​ – altijd welkom in mijn studio om vrijblijvend je dromen te bespreken (de koekjes staan klaar!). Woon je wat ver van Brasschaat? Geen probleem, we kunnen ook alles via mail en Skype of telefoon regelen.

Geef je bestelling door

Bestel via de website een ​ontwerp op maat​. Bij de bestelling betaal je enkel een voorschot van 100 euro, dit wordt in mindering gebracht op de eindafrekening. Deze ontvang je wanneer je ontwerp volledig op punt staat en je de papieren proefdruk, omslagen en eventuele extra’s zoals stickertjes of labeltjes gekregen hebt.

Digitale proef

Ik stuur je een formulier. Hierin vraag ik alles wat ik moet weten om te kunnen starten met de opmaak. Nadat ik het voorschot en ingevulde formulier ontvangen heb, wordt het ontwerp ingepland. Aanpassingen kunnen steeds. Er is geen limiet in het aantal correctierondes, ik wil dat je helemaal tevreden bent! Als de kaart goed is, ga ik verder met het ontwerp van extra’s.

Papieren proefdruk

Na de goedkeuring van de digitale proef krijg je ook een papieren proefdruk via de post. Hierdoor weet je exact hoe je kaartje er uit gaat zien en vermijden we vervelende misverstanden. Omslagen en eventuele extra’s kunnen mee verstuurd worden zodat je hiermee alvast aan de slag kan.

D-Day

Kindje geboren? Hoera! Je mag rechtstreeks naar de drukker bellen op het nummer ​+32 (0)3 605 96 17​ met vermelding van het ordernummer dat ik je bezorgd heb. Zij zijn telefonisch bereikbaar ma-vr van 9u tot 17u. Kaartjes afhalen kan tot 18u. Ik hoor het natuurlijk ook graag wanneer jullie wondertje geboren is!

Huwelijk, feest,…

Als de papieren proefdruk helemaal goed is kan het drukwerk besteld worden. Je mag het binnen enkele dagen thuis verwachten of ik laat je weten wanneer je het kan afhalen.

Kaartjes ontvangen

De kaartjes worden dan zo snel mogelijk gedrukt en verstuurd, of kunnen worden afgehaald in Brasschaat (volgens afspraak). De levertermijn bij standaard digitaal drukwerk:

Geboorte melden voor 13u: ​de kaartjes worden dezelfde werkdag gedrukt (en verstuurd). Je mag ze de volgende werkdag al verwachten of kan ze afhalen tot 18u.

Geboorte melden na 13u: ​de kaartjes worden de volgende werkdag gedrukt (en verstuurd).

Feedback

Wat vond je van de service voor de geboorte? De kwaliteit van het drukwerk? De snelheid waarmee alles gebeurde? Een recensie op mijn​ ​Facebookpagina​ vind ik altijd fijn!

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk de tarieven voor ontwerp, drukwerk en extra’s.

Een kaartje uit de collectie?

Heb je toch liever een kaartje uit de collectie?
Bekijk hier de ontwerpen.

Pin It on Pinterest

Share This